Nominatie Horecava Innovation Award 2018

Nominatie Horecava Innovation Award 2018

Van 8 tot en met 11 januari 2018, vindt Horecava plaats: Een beurs waar ruim 65.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 bedrijven op zoek zijn naar nieuwe trends, producten en diensten. Onderdeel van dit evenement is de ‘Horecava Innovation Award’, waarvoor wij genomineerd zijn. Ook zijn wij vertegenwoordigd op het InnovationLAB.

Horecava Innovation Award 2018

De ‘Horecava Innovation Awards’ is een award voor innovatie in de foodservice industrie. Er zijn vier categorieën: ‘Food & Beverage’, ‘Equipment & Services’, ‘Concepts, Interior & Design’, en ‘Digital, Apps & Social Media’. Wij doen mee in de categorie ‘Concepts, Interior & Design’, de categorie voor producten, zowel interieur als exterieur, die bijdragen aan een betere uitstraling van bedrijven. Met onze glazen passen we hier perfect in en dragen we ook ons steentje bij aan het milieu.

Wijnglas en Rebottled drinkglas in de skybar van hotel Van Der Valk Utrecht-Zuid

It's Pitch time!

Op 6 december krijgen wij de gelegenheid om ons product te pitchen tegenover een vakjury. Het eerste commentaar dat de jury leverde na een eerste impressie, was erg positief:

“De jury waardeert dit initiatief, waarbij lege wijnflessen een tweede leven krijgen. Aan de onderkant van het glas is nog de fles te herkennen. Hergebruik geeft een retro-gevoel. Het robuuste glaswerk heeft een eigentijdse uitstraling. De horecaondernemer laat met Rebottled Glas zien dat hij duurzaam én maatschappelijk verantwoord bezig is. De glazen zijn zeer betaalbaar, dus breed inzetbaar.” – vakjury Horecava Awards

Prijsuitreiking & InnovationLAB

Tijdens de beurs, op 8 januari, worden de winnaars van de categorieën bekend gemaakt. Ook wordt de ‘Karel de Vos Duurzaamheid Award’ uitgereikt. Natuurlijk hopen we op een mooie prijs! Buiten deze competitie om, staan we ook nog op het InnovationLAB van Horecava, waar professionals uit de foodservice branche vier trends in de horeca kunnen ontdekken: technologie, circulariteit, identitiet en third places. Met onze geupcyclede glazen passen we prima bij circulariteit.

 

Zodra wij meer weten, zal dit aangekondigd worden op onze Social Media kanalen. Als je ons nog niet volgt of liked, is dit het goede moment om dat te doen en op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen!

Share

Leave comment