Van 8 tot en met 11 januari 2018, vindt Horecava plaats: Een beurs waar ruim 65.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 bedrijven op zoek zijn naar nieuwe trends, producten en diensten. Onderdeel van dit evenement is de ‘Horecava Innovation Award’, waarvoor wij genomineerd zijn. Ook zijn wij vertegenwoordigd op het InnovationLAB.

De ‘Horecava Innovation Awards’ is een award voor innovatie in de foodservice industrie. Er zijn vier categorieën: ‘Food & Beverage’, ‘Equipment & Services’, ‘Concepts, Interior & Design’, en ‘Digital, Apps & Social Media’.

Rebottled heeft gewonnen in de categorie ‘Concepts, Interior & Design’, de categorie voor producten, zowel interieur als exterieur, die bijdragen aan een betere uitstraling van bedrijven. Met onze glazen passen we hier perfect in en dragen we ook ons steentje bij aan het milieu.