Klanten

Onze klanten

Zonder klanten geen Rebottled. Lees meer over wie onze klanten zijn en wat ze doen.

Klanten

Rabobank

De Rabobank is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De missie van Rabobank: ‘Growing a better world together’. In de komende jaren zal de Rabobank haar kennis, netwerk en financiën in om maatschappelijke problemen aan te pakken binnen een aantal thema’s. Hier is duurzaam ondernemerschap er één van.

Lees meer…

Frisse Blikken

Frisse Blikken prikkelt grote organisaties door jong ondernemerschap in te zetten. Onze glazen worden als relatiegeschenken gegeven op evenementen die georganiseerd worden door Frisse Blikken.

Lees meer…

Social Impact Factory

De Social Impact Factory (SIF) Utrecht is een platform waar partijen elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken rondom maatschappelijke vraagstukken. Door het organiseren van evenementen en aanbieden van flexwerplekken en vergaderruimtes, biedt de SIF een startpunt voor mensen die met hun project of onderneming sociale impact willen realiseren.

Ook biedt de SIF een sociaal en duurzaam kerstpakket aan. Eén van de onderdelen van het kerstpakket, is een glas van Rebottled.

Lees meer…

NL2025

NL2025 is een platform waarin onder andere bestuurders en leiders uit de culturele en wetenschappelijke wereld, kunstenaars en sporters zich hebben verenigd. Zij zetten zich in voor een betere toekomst van Nederland en richten op 3 thema’s: onderwijs, duurzame groei en vitale samenleving.

Lees meer…

Kwestie van Smaak

Kwestie van Smaak is een wijn- en whiskyhandel in Utrecht. Het bijzondere assortiment aan wijnen en whisky’s wordt zorgvuldig samengesteld door vinoloog & liquorist Alexander van der Linden.

Onze drinkglazen worden gebruikt bij de whiskyproeverijen georganiseerd door Kwestie van Smaak.

Lees meer…

LE:EN

LE:EN is een Aziatische restaurant in Utrecht. Hier kun je terecht voor allerlei kleine gerechtjes die je samen kunt delen. Gerechtjes uit allerlei verschillende Aziatische landen als Japan, Thailand, China, Vietnam, India, Indonesië, Korea, Sri Lanka, enz.

De lege wijnflessen die LE:EN heeft, halen wij op zodat ze verwerkt kunnen worden tot drinkglazen op onze werkplaats. Daarna belandt een deel van deze glazen weer op de tafels bij LE:EN.

Lees meer..