Over ons

Missie

Bij Rebottled zijn we voor een socialere en duurzamere wereld. Hier werken wij aan mee door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkritme te geven op onze werkplaats, waar lege wijnflessen worden geupcycled tot drinkglazen.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de mogelijkheden tot upcyclen en sociale werkgeving en daarbij zoveel mogelijk lege wijnflessen te redden.

Samen met onze partners en klanten zijn we hard aan onze missie aan het werken. Hieronder vind je meer informatie over de bedrijfsgeschiedenis en het team

Bedrijfsgeschiedenis

April 2018

Eenjarig jubileum Rebottled

Op 27 april vieren wij niet alleen Koningsdag, maar ook het eenjarig bestaan van Rebottled. Lang leve de koning en Rebottled!
April 2018

Twee nieuwe aanwinsten voor het team

Het Rebottled team wordt versterkt door twee communicatiehelden! Samantha op het gebied van Communication and Multimedia design en Bryan op het gebied van Communicatie.
September 2017

Winnaars PwC Social Impact Lab

Rebottled wint het PwC Social Impact Lab & de Publieksprijs: Een geldprijs, twee jaar consultancy en toegang tot de kantoorfaciliteiten van PwC.
September 2017

Onze eerste stagiair

Jesse komt de marketing afdeling versterken! Hij houdt zich bezig met grafisch vormgeven van zowel online als offline uitingen, maar hij zal ook ondersteuning bieden op het gebied van social media en productfotografie.
Juni 2017

Hef het glas!

Nog meer versterking! Ferry is de nieuwe CMO en houdt zich bezig met de website en marketing strategie.
April 2017

Inschrijving KvK

Sinds Koningsdag is Rebottled een 'echt' bedrijf, ingeschreven bij de KvK!
Februari 2017

Een nieuwe fles!

Versterking! In februari komt Juan bij Rebottled, hij neemt de taak van COO op zich en is de contactpersoon voor klanten.
2016

Begin Rebottled

In 2016 richt Jermain het bedrijf Rebottled op bij Enactus. Zijn visie: Verspilling van lege wijnflessen tegengaan op een zo duurzame en sociaal mogelijke manier.

The Rebottled Newsletter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!