Partners

Onze partners

Samen met onderstaande partners werken wij aan onze missie. Lees hieronder wat de verschillende partnerschappen voor ons betekenen.

Partners

PwC Nederland

PwC draagt bij aan het vertrouwen in de maatschappij en helpt bij het oplossen van belangrijke problemen. Bij het zoeken naar oplossingen van deze problemen, houden ze zich aan een aantal waarden. Eén van deze waarden, is het maken van impact op de samenleving.

Dit doet PwC niet alleen door het ondersteunen van grote bedrijven, maar ook met andere initiatieven, zoals het Social Impact Lab: Een internationale competitie voor start-ups die een impact maken op milieu en sociale aspecten.

Lees meer…

Van Der Valk

Van Der Valk gelooft dat gastvrijheid uitstekend samengaat met een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Zij investeren in voorzieningen die de hotels, restaurants en vergaderzalen beter én groener maken. Daarnaast proberen zij collega’s en gasten bewust te maken over hoe zij zelf verantwoord om kunnen gaan met alle aspecten van energieverbruik.

Lees meer…

Green Key

Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Bedrijven die glazen kopen van ons, dragen bij aan een beter milieu en leefomstandigheden van de medemens.

Lees meer…

Restaurant LE:EN

Restaurant LE:EN is Aziatisch restaurant in de buurt van Vaartsche Rijn in Utrecht. Hier haalt iemand van het Leger des Heils elke week lege wijnflessen op. Nadat deze verwerkt zijn tot drinkglazen, koopt restaurant LE:EN een gedeelte van de glazen terug.

Lees meer…

UW

Het UW geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om werkritme op te doen om uiteindelijk terug te stromen naar betaald werk. Dit doen ze door deze mensen een functie te geven op projecten. Eén van deze projecten is Rebottled. Mensen van het UW creëren hier, onder toezicht, onze glazen.

Lees meer…

Praxis Utrecht-Zuid

Ook Praxis houdt zich bezig met duurzaamheid. Dat geldt voor de producten die in de winkels liggen en hoe ze met energie en afval omgaan, maar ook voor de relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Ook worden klanten geholpen hun huizen zo duurzaam mogelijk te maken.

Ons partnership met Praxis Utrecht-Zuid houdt in dat wij veiligheidsmateriaal, schuurpapier, emmers en nog veel meer materiaal van de Praxis krijgen. Daarbij steunen ze ons in onze duurzame en sociale missie, maar ook zichzelf.

Lees meer…

The Rebottled Newsletter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!