Privacy Statement Rebottled

Privacy Statement Rebottled
1) Waarborgen Privacy
Het waarborgen van de privacy van bezoekers van is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.
2) Welke persoonsgegevens verzameld Rebottled?

– Personalia: uw (bedrijfs)naam, adres, woonplaats, geslacht, (mobiel) telefoonnummer en
e- mailadres;
– Bestelgegevens (bijvoorbeeld welke artikelen u bij Rebottled bestelt);
– (Interactie)gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, cookie ID’s, surfgedrag en welke pagina’s u bezoekt op www.Rebottled.nl , e-mailvoorkeuren voor de e-mailnieuwsbrieven, open- en klikgedrag van de e-mailnieuwsbrieven, voorkeuren/interesses, meningen, het gebruik van social media en contact met de klantenservice).

3) Waarom verwerkt Rebottled uw persoonsgegevens?

Als u onze website bezoekt, zich aanmeldt als donateur, een bestelling plaatst via onze site informatie opvraagt dan registreren wij persoonsgegevens van u. Rebottled verwerkt uw persoonsgegevens voor diverse doeleinden, enkele voorbeelden zijn:
– U informatie te sturen
– Contact met u op te nemen
– Uw bestellingen te verwerken
– Marketingdoeleinden te realiseren
5) Wie verwerkt uw persoonsgegevens?
Rebottled verwerkt uw persoonsgegevens, Rebottled is gevestigd op Oudenoord 399, 3513 EP te Utrecht, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel onder nummer 70498474

6) Toestemming
Door de informatie en de diensten op www.Rebottled.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.
7) Monitoren gedrag bezoeker
Rebottled maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.
Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.
8) Gebruik van cookies
Rebottled plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.
9) Cookies uitschakelen
U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.
10) Bewaartermijnen
Rebottled bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om u een goede en zorgvuldige dienstverlening te kunnen bieden en te kunnen voldoen aan uw wensen. Als wij uw gegevens niet meer nodig hebben, worden deze vernietigd.
11) Rechten klant

Als wij uw persoonsgegevens verwerken, dan kunt u een verzoek doen tot inzage van deze gegevens, de gegevens te wijzigen, over te dragen aan een andere partij, te verwijderen of de verwerking hiervan te beperken. Ook kunt u bezwaar maken tegen het ontvangen van informatie van Rebottled via post of e-mail, tenzij deze informatie noodzakelijk is in het kader van onze dienstverlening aan u. Daarnaast bent u gerechtigd uw toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens in te trekken.
Dergelijke verzoeken kunt u via de post of mail aan ons doorgeven:
Rebottled
Newtonlaan 205
3584 BH Utrecht
Of via de mail: info@rebottled.nl
12) Verstrekken aan derden

Wij geven de door jou verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten of aangevraagde diensten. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor de afhandeling van iDeal-betalingen in onze webshop en geven we je gegevens door aan de postbezorger om de bestelling bij jou te bezorgen.
Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is.
13) Autoriteit Persoonsgegevens

Indien u ontevreden bent over de omgang met uw gegevens kunt u een klacht indienen bij de autoriteit persoonsgegevens
14) Vragen
Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Rebottled, kunt u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is Info@Rebottled.nl.

Dit privacy beleid is voor het laatste gewijzigd op 4-1-2019