Stagiaire Communicatie en Vormgeving

Over Rebottled

Rebottled is een snelgroeiende sociale onderneming. Bij Rebottled maken we drinkglazen van lege wijnflessen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Op dit moment hebben we samenwerkingsprojecten lopen met PricewaterhouseCoopers, Praxis, Van der Valk, Leger des Heils en de Bijenkorf. Ons kantoor is gevestigd op Daltonlaan 200 (9de verdieping) met een fantastisch uitzicht over heel Utrecht. We maken grote stappen en om die reden zijn we op zoek naar een stagiaire om ons te ondersteunen in deze groei!

Taken

Om ons bereik en onze impact te vergroten zoeken wij iemand die ons communicatiebeleid kan ondersteunen en kan helpen om ons verhaal aan een zo groot mogelijk publiek te verkondigen. We willen hiermee echt een verandering teweeg brengen en duurzaamheid cool maken hier in Nederland.

Jij zult, als stagiaire, ons voornamelijk ondersteunen bij onze vormgeving en social media. Je werk verschilt met de dag. Zo bedenk je ‘s ochtends samen met het marketingteam nieuwe campagnes en ontwerp je s’middags nieuwe verpakkingen of prints voor op de glazen. De andere dag ga je op pad om foto’s van de glazen in een mooie setting te maken of hou je je bezig met het beheren van onze social media kanalen.

Wie jij bent

  • Je studeert Communicatie of Grafische Vormgeving of (het liefst) een combinatie van allebei.
  • Je houdt van teksten schrijven en je bent bekend met Instagram, LinkedIn, Facebook en Twitter.
  • Je hebt affiniteit met fotografie en foto’s bewerken.
  • Je werkt zelfstandig en weet hoe je met nieuwe uitdagingen moet omgaan.  
  • Je wordt enthousiast van sociaal ondernemerschap en wilt bijdragen aan een duurzamer Nederland.

Wat wij bieden

Je wordt echt deel van ons team, waarbij eigen initiatief en creativiteit gestimuleerd worden. Bij ons wordt er natuurlijk hard gewerkt, maar hebben fun in alles wat we doen. Naast het dagelijkse werk doen we office games, gaan we naar veel events en hebben we wekelijks een borrel. Deze stage biedt je de kans om je (sociale) ondernemer skills te ontwikkelen, werkervaring op te doen en om aan het begin te staan van ons grote succes.

Interesse?

Stuur een mailtje naar Jermain van der Graaf (jermain@rebottled.nl) of een bericht op LinkedIn.

Comments are closed.